OVERIGE LESSEN

Naast de dans- en musical lessen en de sportschool werken we ook met diverse sportgerelateerde ondernemers die bij ons een ruimte huren.

Hiernaast kan je alles over hun lezen.

Wil je je hiervoor aanmelden? Bel dan het nummer die erbij staat.

MANS & FIT

Jurjen Mans sport zijn hele leven al en toen hij zelf diverse opleidingen binnen defensie volgde viel het hem op hoeveel afvallers er waren. Dat heeft er toe geleid om trainingen als voorbereiding op de selectie te gaan aanbieden. Deze trainingen zijn niet alleen voor mensen die bij de defensie werkzaam willen zijn. Deze kennis en ervaring kan heel goed gebruikt worden voor iedereen die fit(ter) wil worden en voor mensen die willen afvallen. Mans & fit biedt zowel individuele als groepstrainingen aan. Trainen in de duinen en op en om het strand, wie wilt dat nou niet?

Neem contact op met Jurjen voor meer info; T 0620307812

KICKBOKS met LORENZO

Lorenzo huurt meerdere keren per week een zaal bij ons voor zijn kickbokslessen voor kinderen en volwassenen. Padslessen, cardio kickboks, wedstrijdniveau of juist beginner? Bij Lorenzo kan het allemaal.

 

Neem contact met Lorenzo op als je meer informatie wilt of je wilt aanmelden voor een les; T 0683160123.

ZUMBA

In de zomermaanden staat Sandra op het strand, maar van oktober tot maart staat zij op woensdag- en vrijdagochtend in onze bovenzaal.

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsamerengue en samba. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan wat te vergelijken is met aerobics.

Neem contact op met Sandra voor meer info of aanmelden; T 0614595846

© 2020  I  The Academy Zandvoort  I  Kamerlingh Onnesstraat 40  I  Zandvoort  I  T 023 7853438

Volg ons op

  • Instagram
  • Facebook Social Icon