top of page

THE FIT ACADEMY

Keep your eyes on your goals

Sinds 2020 is The Academy uitgebreid met een complete sportschool waar u kunt trainen op de meest innovatieve apparaten van Matrix, op de eGym of meedoen met leuke lessen, zoals Spinning. 

Uniek in Zandvoort is de eGym! Deze cirkel van 'slimme' apparaten stellen zich automatisch in naar uw voorkeuren (kracht, zithoogte etc), zodat u gelijk van start kunt. Iedereen start op hetzelfde moment, waardoor er geen oponthoud is. Een complete workout op de eGym kost maar 30 minuten per keer. Wij adviseren om minimaal 2 keer per week te komen trainen op de eGym. Wilt u de eGym een keer uitproberen? Maak dan een afspraak door te mailen of bellen naar onderstaand nummer.

 

Naast de fitness en de eGym beschikken we ook over een bokszaal, waar u zelf, maar ook met een trainer, aan de slag kunt. Heeft u een duwtje in de rug nodig, dan stellen we voor om de eerste paar keer een afspraak te maken. Wij lopen dan met u mee om u wegwijs te maken met alle apparatuur, zodat u op de juiste manier traint.

 

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor de eGym of fitness onder begeleiding? Mail dan naar info@thefitacademy.nl of bel naar 023-7853438.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

 

Vanaf 16 jaar kunt u al bij ons aan de slag. Jonger kan ook, maar dan alleen onder begeleiding, zodat u geen last krijgt van blessures.

Heeft u een tiener in huis die te jong is voor de sportschool, maar wel heel erg graag aan de slag wilt? Geef hem of haar dan op voor Jeugd Fitness. Tijdens deze les leren we kinderen van 12 tot 15 jaar de technieken voor o.a. krachttraining, maar ook werken we aan de conditie. Deze les wordt gegeven door Dylan Leuven.

Fitness

Met onze abonnementen heeft u zeven dagen per week onbeperkt toegang tot onze gym waarbij u gebruik kan maken van alle toestellen en attributen. Met het standaard fitness-abonnement heeft u geen toegang tot de eGym.

eGym

Voor de eGym hebben wij aparte abonnementen. Met het eGym-abonnement heeft u zeven dagen per week toegang tot de eGym en mag u ook onbeperkt gebruik maken van alle toestellen en attributen.

Spinning

Marcel van Rhee staat bekend om zijn enthousiaste en opzwepende Spinning-lessen. Elke maandag- en woensdagavond om 20.00 uur, elke dinsdag- en donderdagochtend om 9.00 uur en zaterdag om 8.00 uur staat Marcel klaar om er weer een leuke les van te maken!

Groepslessen

Ook hebben we diverse groepslessen zoals Hiit, XCO en Essentrics. Deze lessen worden gegeven door Dylan, Bianca, Mirjam en Gieny. Degene die altijd bij Kenamju getraind hebben kennen deze toppers wel. We zijn momenteel bezig om het rooster met groepslessen uit te breiden, dus blijf ons volgen!

Dinsdag 9.00 uur XCO met Bianca

Woensdag 10.00 uur Essentrics met Mirjam

Woensdag 16.30 uur Jeugd Fitness (van 12-15 jaar)

Woensdag 17.30 uur Hiit training

Vrijdag 16.30 uur Jeugd Fitness (van 12-15 jaar)

Vrijdag 17.30 uur Hiit training

Zondag 10.00 uur Essentrics met Gieny

Kickbokslessen:

Kickboxing Zandvoort huurt bij ons enkele uren per week een zaal voor zijn kickbokslessen. Mocht u hierin interesse hebben, mail dan naar kickboxingzandvoort@outlook.com of bel naar: 06-83160123. 

Wij hebben ook een app. Download deze via de App Store of Google Play; The Fit Academy. In deze app staat o.a. uw barcode, waarmee u kunt inchecken wanneer u bij ons komt trainen. Zo hoef u niet uw pasje steeds mee te nemen.

Heeft u vragen?

Mail dan naar info@thefitacademy.nl

of bel naar 023-7853438

Onze abonnementen

bottom of page