THE

MUSICAL

ACADEMY

Drie jaar geleden zijn we gestart met een speciale musical les. Deze les was direct een succes waardoor we The Musical Academy zijn gestart. 

Onze musical-docenten Sabrina en Stephanie werken samen met de musicalkinderen tweemaal per jaar naar een echte productie toe. Vanaf september tot december werken zij aan een kerstmusical en vanaf januari tot mei zijn zij druk bezig met onze eindshow, waarin zij de rode draad zullen zijn.

Tijdens vakanties en feestdagen is The Musical Academy gesloten. Tip om te onthouden: Als de kinderen geen school hebben, hebben ze ook geen dans- of musicalles.

PROEFLES

Je mag bij ons altijd een gratis proefles doen.

Wel is het zo dat wanneer ze al verder in de produktie zijn, dat een proefles minder leuk zal zijn. Wij adviseren daarom om aan het begin van het seizoen (september) en in januari een proefles te doen.

GRIB

Wij werken met Grib. Grib is een systeem waarin het rooster en de aanmeldingen per les geregeld worden, nieuwsbrieven worden verstuurd en ook betalingen worden geregeld. Grib heeft een gratis app. Download deze hier, maak een account aan en bekijk ons rooster direct online.

KOSTEN

Wil je met de musicalles meedoen? Meld je dan aan via de button op het scherm of stuur een mail naar info@zandvoortacademy.nl.

Bij een maandelijkse betaling: 40,- per maand.

Bij een eenmalige betaling: 375,- per jaar.

JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR

Wij zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur, zodat ieder kind de kans krijgt om bij ons in beweging te komen. Kijk op hun website voor meer informatie.