top of page
yogahouding

PARAMEDISCH

Stronger together!

Naast de 'gewone' sportschool hebben wij ons ook gericht op paramedische ondersteuning. Dit doen wij o.a. met de innovatieve eGym of de Fysio Fitness apparatuur, maar ook met een aantal groepslessen zoals yoga en Core Stability.

Ondervindt u hinder bij uw dagelijkse bezigheden? Heeft u ondersteuning nodig bij bepaalde bewegingen? Wij kunnen u hierbij helpen.

Maak een afspraak via info@thefitacademy.nl.

Wij gaan graag samen met u kijken waar wij u bij kunnen helpen.

egym hometrainer fitness sportschool

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

 

eGym

De eGym zijn 8 innovatieve toestellen die volledig op u worden afgesteld en waarbij u veilig en eenvoudig alle grote spiergroepen traint op de voor u meest ideale manier. De eGym-coach bespreekt eerst met u wat uw blessures zijn, wat u in het verleden gedaan heeft en waar u problemen bij ondervindt. Hierna worden alle toestellen op u afgesteld, zoals zitpositie en trainingsgewicht. U traint 30 minuten per keer, zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. U krijgt alle instructies via het persoonlijke touchdisplay, waardoor trainen op de eGym Corona-proof is en onjuiste bewegingen tot het verleden horen. Uiteraard is de eGym-coach er ook om u te ondersteunen, wanneer u dat wenst.

Fysio Fitness

Naast onze gewone fitnesstoestellen hebben we ook een aantal toestellen uit de medische fitness-lijn. Deze toestellen voorzien ons in de therapeutische en revalidatie-behoeften. Zo zijn o.a. onze loopbanden (met lage opstap) en fietsen perfect voor de low-impact cardio trainingen, onze Leg Extention/Curl is perfect voor de krachtopbouw bij revalidatie van knie-, heup- en enkelblessures en onze Pull worden veelvuldig gebruikt om de spieren in het bovenlichaam, onderlichaam en de core te versterken, ideaal bij rug-, schouderproblemen etc. 

Core Stability

Door uw core te trainen, versterkt u uw rug-, buik-, bil- en heupspieren, maar wist u dat u door uw core te trainen ook andere klachten kunt verhelpen en voorkomen? Wij raden u daarom deze trainingen aan ter ondersteuning, maar ook bij revalidatie. Een sterke core voorkomt en verhelpt namelijk blessures en het zorgt voor een betere lichaamshouding. Klachten aan de rug, liezen, hamstrings, knieën en enkels zullen verleden tijd zijn als de core stability in de balans zijn. Onze Core-specialist gaat graag met u aan de slag​.

egym, paramedisch, sportschool, Zandvoort, fitness

CORONA MAATREGELEN

 

Door de Corona maatregelen zullen we aanpassingen hebben bij het trainen. Na elke ronde op de eGym zullen we de apparatuur schoonmaken, waardoor u soms misschien even moet wachten. Traint u onder begeleiding van onze Pedagoog, Bewegingsagoog of eGym-Coach? Dan zorgt hij/zij voor het schoonmaken, waardoor u zich op de training kunt richten.

bottom of page