GROEPS-LESSEN

It's the will, not the skill...

Kom je ook meedoen binnenkort?

Een proefles is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.

KOSTEN

1 les per week: 30,- per maand

2 lessen per week: 45,- per maand

Onbeperkt per week: 60,- per maand

Wij werken met Get Grib. Dit is het systeem waarmee we de ledenadministratie bijhouden en waar we o.a. ook nieuwsbrieven mee versturen. Na aanmelding zal je een mail terugkrijgen waarin gevraagd wordt jouw account in 'Grib' te bevestigen. Via jouw account kan je lessen reserveren, betalingen regelen en facturen inzien. Betaling gaat via automatische incasso.

Let op: Door Corona hebben we minder plekken beschikbaar in de lessen. Zorg dus dat je tijdig jouw plek reserveert. 

Kom je er niet uit? Mail ons dan, want we helpen daar graag bij. Je kan ook ons ook bereiken via de Chat-functie op deze website (rechtsonder).

Wil je aanmelden?

Mail dan naar info@zandvoortacademy.nl of klik op de button hieronder.

Heel veel plezier tijdens deze lessen en tot snel!

Liefs,

Arliene & Mischa

ONS

ROOSTER

Female Fit 30+

Heerlijk stretchen, spieren verlengen en kracht oefeningen. 

Onder begeleiding van Roldy wordt er een serie aan oefeningen gedaan die zorgen voor ontspanning, maar ook inspanning. Gewoon lekker bezig zijn met een leuke groep vrouwen en er is ook tijd voor een kop thee of koffie naderhand.

Elke maandag van 9.00-10.00 uur

Essentrics door Gieny en Mirjam

Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe getraind je bent, wat je doelen ook zijn; Essentrics is er voor iedereen. Tijdens deze training werk je aan zowel je spieren als je gewrichten, bindweefsel, conditie en bewegingsvrijheid. Een algeheel balans van lichaam en geest.

Essentrics wordt elke maandagavond gegeven van 19.00-20.00 uur en op woensdag- en zondagochtend van 10.00 tot 11.00uur.

 

Shakeles door Bianca

Bianca komt bij The Academy haar Shakelessen voortzetten. Haar lessen bestaan uit veel dynamische oefeningen waarbij er gewerkt wordt aan o.a. de conditie en het verbranden van calorieën. Met behulp van de Shakers zorg je dat jouw spieren worden versterkt en je het beste uit elke training haalt.

Shakeles is elke dinsdagochtend van 9.00-10.00 uur.

 

Bungee Fly

Nieuw in Zandvoort! Bij deze trainingen zit je vast aan een bungee-elastiek. Tijdens deze full body work-out trotseer je de zwaartekracht met de leukste oefeningen op de lekkerste muziek. Het zorgt voor een verbeterende conditie, sterkere spiergroepen en ontzettend veel lol.

 

Zumba door Nadiuska

Nadiuska verzorgt de Zumba-lessen. Bij Zumba worden er fitness-oefeningen gedaan wat te vergelijken is met Aerobics op Latijn-Amerikaanse muziek.

Zumba is er elke donderdagavond van 20.00-21.00 uur.

Female Friday

Binnenkort starten we met Female Friday met een lekkere BBB workout, Twerk-lessen en misschien ook paaldansen.

Elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. 

Modern/Jazz

Altijd al willen dansen of heb je vroeger gedanst en wil je het weer oppakken? Kom dan meedoen met deze les van Arliene. Modern/Jazz is een uur heerlijk bewegen met een gezellige groep dames (35+) voor elk niveau op lekkere Top 40 muziek.

Elke donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. 

Interesse in deze lessen?

Mail naar info@zandvoortacademy.nl

OVERIGE LESSEN

Movement Trainingen met Mans&Fit

Jurjen Mans huurt een ruimte bij ons voor zijn Movement Trainingen. Met zijn trainingen werk je niet alleen aan je spieren, maar ook aan je geest. Ook geeft Jurjen trainingen ter voorbereiding op de opleiding van Corps Mariniers. Interesse in zijn trainingen? Neem contact met hem op: vragen@mans.fit

Kickboxing Zandvoort

Ook Lorenzo en Ilona van Kickboxing Zandvoort huren bij ons een ruimte voor hun lessen. Op dinsdag- en donderdagmiddag zijn de lessen voor de kids vanaf 6 jaar. In de avond zijn de lessen voor de volwassenen. In verband met Corona zijn de lessen voor volwassenen op dit moment opgesplitst in meerdere lessen. Neem contact op met Lorenzo voor meer info: kickboxingzandvoort@outlook.com