top of page

SCHRIJF U NU IN

Wij werken met Get Grib. Dit is een systeem waarmee we de ledenadministratie bijhouden, nieuwsbrieven versturen en waar ook ons rooster in staat.

Na inschrijving ontvangt u een mail waarin u gevraagd wordt een account aan te maken. Als u het account hebt aangemaakt kunt u inloggen in onze app: The Fit Academy. Hierin staat alles wat u wilt weten van het rooster tot aan facturen, nieuws, onze abonnementen en meer.

Zorg dat u bij het aanmelden alle gegevens goed invult, want dan kunnen wij u snel bereiken als we iets dringends te melden hebben.

Veel plezier met sporten en als u vragen heeft dan horen we dat graag. Mail hiervoor naar info@thefitacademy.nl of bel naar 023-5873438.

CORONA MAATREGELEN

 

Natuurlijk hebben wij ook maatregelen genomen omtrent Corona.

Graag willen we dat iedereen bij binnenkomst de handen ontsmet, Ook staan bij de entree een spuitje en doekje. We vragen iedereen de toestellen voor en na gebruik te reinigen. 

Heeft u klachten? Blijf dan thuis!

WAT NEEM IK MEE?

Ten eerste willen we natuurlijk geen buitenschoenen, omdat het niet hygienisch is als we met buitenschoenen in onze zaal te staan. Daarnaast moet u een handdoek meenemen. Het doekje en de spray om de apparatuur schoon te maken krijgt u van ons.

KLUISJES

Wij hebben gratis kluisjes waarvan u gebruik mag maken.

Daarnaast hebben we ook VIP-kluisjes. Deze kluisjes zijn te huur voor zolang uw abonnement bij ons loopt. Dit blijft dus gedurende uw lidmaatschap uw eigen kluisje, waar u uw binnenschoenen en bidon kunt achterlaten. Interesse hierin? Meld het bij de receptie.

bottom of page