top of page

SCHRIJF U NU IN

Wij werken met Get Grib. Dit is een systeem waarmee we de ledenadministratie bijhouden, nieuwsbrieven versturen en waar ook ons rooster in staat.

Een proefles is altijd gratis bij ons, maar in verband met Corona moet u wel geregistreerd worden. Wilt u een proefles meedoen? Stuur dan even een mail naar onderstaand emailadres.

Wilt u zich al gelijk inschrijven?

Meld u dan nu aan via de onderstaande button. U ontvangt hierna een mail waarin u gevraagd wordt een account aan te maken. Als u het account hebt aangemaakt kunt u inloggen in 'Grib'. Download ook de gratis app 'Grib Club App'. Hierin staat alles wat u wilt weten van het rooster tot aan facturen, nieuws over docenten etc. Onze abonnementen staan hieronder vermeld.

Zorg dat u bij het aanmelden alle gegevens goed invult, want dan kunnen wij u snel bereiken als er bijvoorbeeld een les uitvalt ivm een zieke docent of wanneer we iets dringends te melden hebben.

Veel plezier met de dansles en als u vragen heeft dan horen we dat graag. Mail hiervoor naar info@thedanceacademy.nl

CORONA MAATREGELEN

 

Natuurlijk hebben wij ook maatregelen genomen omtrent Corona.

Wij volgen het advies van het RIVM op. 

Er staat geen water meer klaar, dus zorg voor volle bidons.

WAT MOET IK AAN?

U mag bij ons aantrekken wat u wilt. Wij hebben geen protocollen over kleur etc. Wel is het natuurlijk zo dat ballet het beste kan in balletkleding met balletschoentjes en streetdance etc in een lekker zittende broek en shirt.

 

Wat wel heel belangrijk is, zijn de schoenen.

Ten eerste willen we natuurlijk geen buitenschoenen, omdat het niet hygienisch is als we met buitenschoenen in onze zaal te staan. Begint uw kind net met ballet? Dan hebben we voor de allerkleinsten ballerina's schoentjes liggen. Vraag ook eens naar onze tweedehandskleding. Vaak laten ouders een balletpakje hangen voor de verkoop.

bottom of page