EGYM_logo.png

eGym is een ultramodern trainingsconcept waarbij je traint op volautomatische state-of-the-art krachttoestellen. Het zeer doordachte en innovatieve concept zorgt ervoor dat je alle grote spiergroepen in het lichaam voldoende traint in slechts een half uur. Met diverse programma’s, variërend van ‘Bodyshaping’ tot ‘Athletic’, werk je door middel van speciaal op jou afgestemde schema’s aan een door jou gekozen doel. Fit en vitaal in maar tweemaal dertig minuten per week met een op jouw lichaam geschreven trainingsschema!

Wat is de eGym?

De eGym-Cirkel is een slimme gecombineerde opstelling van acht volautomatische toestellen. Elk toestel is gericht op een andere spiergroep. Tijdens de intake stelt onze eGym-coach alle toestellen samen met jou in en zal er een krachtmeting plaatsvinden. Al deze gegevens worden automatisch bewaard op jouw persoonlijke eGym polsband. Als je kracht door trainen toeneemt past eGym automatisch de weerstand aan. Op deze manier haal je het optimale uit je training en is valsspelen dus geen optie! Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je dus geen wachttijden hebt en je binnen 30 minuten een complete workout doet.

De eGym toestellen beschikken ieder over een touch scherm waarop de trainingsinstructies te zien zijn, hierdoor behoort een onjuiste uitvoering (en mogelijke blessures) tot het verleden. Je traint snel, eenvoudig en bovendien erg veilig! Door de verschillende trainingsmethodes haalt iedereen het maximale uit zijn of haar training. Van beginner tot gevorderde of zelf professioneel atleet, de eGym is er voor iedereen!

Hoe werkt de eGym?

Na een intakegesprek, waarbij we jouw doelen bespreken, stellen we alle apparatuur in en zal er een krachtmeting gedaan worden. Deze gegevens worden opgeslagen op jouw persoonlijke polsbandje. Wanneer je dit polsbandje bij het toestel houdt stelt hij zich automatisch in. Je hoeft dus zelf niets te doen en kunt gelijk starten. Elke oefening doe je ongeveer een minuut en na deze minuut heb je 30 seconde om naar het volgende toestel te gaan. Iedereen wisselt op hetzelfde moment, waardoor er geen oponthoud is en je in de ‘flow’ blijft. Alle vorderingen zijn tijdens de training te volgen via het touch scherm op het toestel, maar deze vorderingen zijn ook in te zien via de eGym app. Wij adviseren om minimaal tweemaal per week te komen trainen op de eGym. Na een periode van ongeveer zes weken bespreken we de vorderingen en stellen we de apparatuur -indien gewenst- opnieuw in, passen we je doelen of trainingsschema’s aan en start je weer met een nieuwe periode.

 

Voor wie is de eGym?

De eGym is er voor iedereen. De beginnende sporter hoeft nergens aan te denken en alleen de oefeningen te doen, zoals ze op het scherm worden getoond. Programma’s hiervoor zijn bijvoorbeeld ‘Algemene Fitness’, waardoor je fitter en vitaler gaat voelen of ‘Bodyshape’, waarmee je je lichaam weer optimaal in shape krijgt. De gevorderde sporter krijgt een op zijn lichaam afgestelde training, zoals bijvoorbeeld het ’Spieropbouw’- of het ‘Metabolic Fit’-programma. De professionele atleet kan ook bij ons terecht, want met de eGym kan hij zijn snelkracht trainen en zijn spierstelsel vergroten middels o.a. het ‘Athlete’-programma. Het juiste programma bepalen we samen tijdens een intake-gesprek, want naast deze programma’s kunnen we ook de trainingsmethoden (gewicht, herhalingen, snelheid, duur etc) aanpassen. Deze worden individueel voor jou berekend tijdens de intake. 

 

De kosten

Een abonnement voor de eGym kost 55,- per maand bij een jaarabonnement.

Met dit abonnement heb je ook toegang tot de rest van de sportschool.

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak voor een intake via 023-7853438 of info@thefitacademy.nl